İstanbul Avcılar'da kiraladığı evin odalarını farklı kişilere, yüksek ücretlerle oda oda kiraya veren kiracı, ev sahibiyle tartıştı. Dairenin kapısını 3 kiracının üzerine kilitleyen ev sahibi, şikayetçi olmak için polis karakoluna gitti. Evde mahsur kalan kiracılar ise itfaiyeyi aradı. Olay yerine gelen itfaiye durumu anlayınca ayrıldı. Fakat ev sahibi ile evdeki kaçak kiracılar arasında kavga çıktı.
Merkez Mahallesi Talimhane Sokak'taki bir apartmanda yaşanan olayda, yaklaşık 2 ay önce dairesini kiraya veren ev sahibi, kiracısının evin odalarını yüksek ücret karşılığında başka kişilere kiraladığını öğrendi. Ev sahibi evi kiraya verdiği 3 kişiyle önce tartıştı, sonra da üzerlerine kapıyı kilitleyerek, Avcılar Polis Merkezi'ne gitti.
İçeride kilitli kalan kiracılar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak, evde mahsur kaldıkları ihbarında bulundu. Olay yerine gelen itfaiye ekibi, ev sahibi ile kiracılar arasında anlaşmazlık yaşandığını öğrenince müdahalede bulunmadı.
Ev sahibi, polise şikayette bulunduğunu, kiracıların kaçmasını engellemek için kapıyı kilitlediğini anlattı. İtfaiye ekibi geri dönerken, ev sahibi kapıyı açarak kiracıların evi terk etmelerini istedi.
KİRACILAR KAÇTI






Benzer Haberler
Katz ve Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan alçak sözlerine AK Parti'den ilk tepki
21 saatlik zirveden sonuç çıkmadı! İşte müzakereleri kilitleyen 2 madde
ABD-İran-Pakistan arasındaki ilk gün görüşmeleri sona erdi
Irak'ta yeni cumhurbaşkanı Nizar Amedi oldu
Fitch, Türkiye'nin pozitifkredi görünümünü değiştirdi
İran İslamabad'a böyle gitti! Müzakereler öncesi çarpıcı kare
ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin ve ATİK Heyetinden İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Ahmet Uzun’a Ziyaret
ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin, Bilal Erdoğan ile Bir Araya Geldi