Komşuları önce boğmak istemiş, sonrasında yakılarak gasbedilmişti! Yaşlı kadın yaşamını yitirdi
İstanbul Bağcılar’da, geçtiğimiz haftalarda yaşanan olay herkesi hayrete düşürmüştü. Komşuları tarafından önce boğulmaya çalışılan, ardından ise yakılarak altınları gasbedilen yaşlı kadın, hastaneye kaldırılmıştı. 11 gündür hastanedeki yaşam mücadelesini sürdüren kadından, acı haber geldi. Yaşlı kadın tüm müdahalelere karşın, hayatını kaybetti.
Güneşli Mahallesi 1262. Sokak üzerindeki bir evde 25 Nisan günü yaşanan olayda, Gülcemal Coşar (71), anaokulunda yönetici asistanı olan G.A. tarafından önce eşarpla boğulmaya çalışılmış, daha sonra da kolundaki altınları gasbedilerek yakılarak öldürülmek istenmişti.
TUTUKLANDI
Olayın ardından G.A. kaçarak kayıplara karışırken, yaşlı kadın ise oğlu ve kızını arayıp yardım istemiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı parmak izi ve güvenlik kamerası incelemesinin ardandın olayı gerçekleştirdiği tespit edilen kadının komşusu G.A. gözaltına alınmış ve işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
11 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ
Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Gülcemal Coşar, 11 gün sonra yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bağcılar'da komşusunu yakan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı! Olayın ardındaki detaylar çok başka




Benzer Haberler
Tarih netleşti! IBAN'a para transferinde yeni dönem başlıyor
Meksiko'da Z Kuşağı Protestosu
Hem teknik direktör hem de beden eğitimi öğretmeni! İnternetten izleyip futbolcu buluyor
Fahiş site aidatlarına yeni düzenleme! Bakan Kurum açıkladı
Tarih ve saat verildi! 6 kente birden lapa lapa kar yağacak
20 askerimizin şehit olduğu uçağın enkazından ilk görüntü
Bahçeli, Kocaeli Valisi ve Kocaeli Müftüsü konusunda tavrını belli etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nüfus artış hızımız 1,7! Bu bir intihardır, çözmemiz lazım