Telefon
WhatsApp
Koronayla mücadele neden mi zor? Vakaların patladığı kentte 5 yıldızlı otelde pes dedirten parti
Hax

Bölgede bulunan ve pandemi kurallarının hiçe sayılmasından rahatsızlık duyan bir şahıs yaşananları cep telefonu ile kaydedip WhatsApp ihbar hattına göndererek duruma müdahale edilmesini istedi.

400 KİŞİ KATILDI

Kuşadası'nda 5 yıldızlı bir otelde gerçekleştirildiği ileri sürülen etkinlikte doğal sağlık ürünleri satışı yapan bir firma bayi toplantısı düzenlendi. 5 yıldızlı oteldeki toplantıya yaklaşık 400 kişi katıldı. Toplantının ardından otelin bahçesinde yasak olmasına rağmen parti verildi.

 

Yasakları hiçe saydılar: 5 yıldızlı otelde şaşırtan parti

TEDBİRLER HİÇE SAYILDI

Cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde sahneye yabancı dansçıların çıktığı ve sosyal mesafe kuralına uyulmadığı görüldü. Maske takanların neredeyse yok denecek kadar az olduğu partinin gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ettiği bildirildi. Pandemi kurallarının hiçe sayıldığı etkinliğin yapıldığı ileri sürülen otel yetkilileri telefonlara cevap vermedi.

Yasakları hiçe saydılar: 5 yıldızlı otelde şaşırtan parti
Koronayla mücadele neden mi zor? Vakaların patladığı kentte 5 yıldızlı otelde pes dedirten parti

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Anket

ALTINBAŞ Kuyum
OPET

E-Bülten Aboneliği