Kütahya'da tam kapanma döneminde marketlerde satılan bazı ürünlere kısıtlama getirildi
Kütahya’da, tam kapanma sürecinde marketlerdeki ayakkabı, kırtasiye, züccaciye, hırdavat ve giyecek ürünlerinin satışına, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla kısıtlama getirildi. Bu ürünleri satan işletmelerin 17 Mayıs’a kadar kapalı olması nedeniyle marketlerdeki reyonlarında yoğunluk olabileceği değerlendirildi. Buna göre kısıtlama bitene kadar söz konusu reyonların önüne bant çekilecek.
İl Hıfzıssıhha Kurulu, 17 Mayıs pazartesi günü saat 05.00'e kadar sürecek tam kapanma döneminde il genelinde alınması gereken ilave tedbirleri değerlendirdi.
AYAKKABI, KIRTASİYE, ZÜCCACİYE VE GİYECEK SATILMAYACAK
İlave tedbirlere ilişkin toplantıda alınan kararda ayakkabı, kırtasiye, züccaciye, hırdavat ve giyecek satan işletmeler İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı doğrultusunda kapalı olduğundan, marketlerde bu ürünler için müşteri yoğunluğu olabileceği belirtildi. Bu doğrultuda, salgın riskinin azaltılması amacıyla açık olan marketlerde ayakkabı, kırtasiye, züccaciye, hırdavat ve giyecek satışı yapılan reyonların veya bu ürünlerin bulunduğu katların tam kapanma sürecinin bitimine kadar önlerine bant çekilerek satışa kapatılmasına karar verildi.
Alınan karar, resmi yazıyla kentteki marketlere tebliğ edildi.





Benzer Haberler
Katz ve Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan alçak sözlerine AK Parti'den ilk tepki
21 saatlik zirveden sonuç çıkmadı! İşte müzakereleri kilitleyen 2 madde
ABD-İran-Pakistan arasındaki ilk gün görüşmeleri sona erdi
Irak'ta yeni cumhurbaşkanı Nizar Amedi oldu
Fitch, Türkiye'nin pozitifkredi görünümünü değiştirdi
İran İslamabad'a böyle gitti! Müzakereler öncesi çarpıcı kare
ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin ve ATİK Heyetinden İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Ahmet Uzun’a Ziyaret
ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin, Bilal Erdoğan ile Bir Araya Geldi