Kylie ve Kendall Jenner konserde aldırış etmeden cesetlerin yanından geçti
Dünyaca ünlü şarkıcı Travis Scott’ın konserinde çıkan izdiham sonucu 8 kişi yaşamını yitirdi. Şarkıcının sevgilisi Kylie Jenner ile ablası Kendal Jenner’ın konserde hiçbir şey olmamış gibi cansız bedenlerin yanından geçtiği iddiası akıllara durgunluk verdi.
Şarkıcı Travis Scott, geçtiğimiz cuma günü ABD'nin Teksas eyaletinin Houston kentindeki NRG Park'ta düzenlenen Astroworld Müzik Festivali'nde sahneye çıktı. İnsanların akın ettiği konserde vatandaşların birbiri itmesi üzerine izdiham çıktı. Çıkan izdihamda 8 kişi hayatını kaybederken 300 kişi de yaralandı.
TANINMAMAK İÇİN MASKE VE KAPÜŞON TAKTILAR
Dünyanın gündemine oturan olayla ilgili The Sun'a konuşan bazı kişiler, ikinci kez hamile olan Travis Scott'ın sevgilisi Kylie Jenner ve Kendall Jenner'ın konserde olduğunu, olayın ardından hiçbir şey olmamış gibi cansız bedenlerin arasından geçerek festival alanını terk ettikleri iddia edildi. Kaynaklar, ünlü kız kardeşler, altı korumayla birlikte, cansız bedenlerin ve kalp krizi geçirdikleri için kendilerine masaj yapılan insanların yanından geçerek konser alanından ayrıldı. Tepki görmemek için de maske ve kapüşon takarak gizlendiler.
İnsanların öldüğü konser hakkında konuşan Kylie Jenner ise konserden çıkana kadar insanların öldüğünü bilmediklerini söyledi.

8 KİŞİ İZDİHAMDA ÖLDÜ
Amerika Birleşik Devletleri'nde bir müzik festivalinin açılış gecesinde sahne alan Travis Scott konserinde izdiham çıktı. 8 kişinin öldüğü konserde yaralananların 11'i ani kalp durması nedeniyle tedaviye alındı. Houston Emniyet Müdürü Troy Finner da, festivalde yüzlerce polisin görevli olduğunu ve hızla olaya müdahale ettiklerini söyledi. Finner, olayla ilgili soruşturma açıldığını aktardı.





Benzer Haberler
Rusya: Türkiye ile S-400'lerin üçüncü ülkeye satışı konusunu görüşüyoruz
FIFA Başkanı Infantino'dan Balogun kararı hakkında çok konuşulacak sözler
Dünyanın gözü Ankara'da! Tarihi zirvede 4 kritik başlık ele alınacak
Trump'tan Çin'e Panama Kanalı resti: Buna izin vermeyeceğiz
Venezuela'da felaket korkunç boyutlara ulaştı: Sokaklar morga döndü
Füzeler yeniden ateşlendi! ABD vurdu, Tahran'dan misilleme geldi
ABD ve İran heyetleri barış zirvesi için İsviçre'ye ulaştı
107 günlük savaş bitiyor! Beyaz Saray'dan beyaz dumanlar yükseldi