Telefon
WhatsApp
Marmaris'e gitti, hayatı değişti! İngiltere garson İsmail ile Kirsty'nin aşkını konuşuyor...
Hax

Kirsty Fırat için tesadüfler dizisi özel bir şeylerin başlangıcıydı. 28 yaşındaki Kirsty Fırat, bir destek görevlisi ve konukseverlik alanında çalışan 28 yaşındaki kocası İsmail ile birlikte Edinburgh'da yaşıyor.

 
MARMARİS'TEKİ SON GECESİNDE İSMAİL'İ GÖRDÜ

Düğünümüzde kocamın kollarında dans ederken ikimizle de gurur duydum. Her şeye rağmen ve insanların şüpheci yaklaşımları karşısında, tatil aşkımız evliliğe dönüşmüştü. Nisan 2018'de 56 yaşındaki annem Catriona ile Marmaris'te kaldığım son gecede İsmail'i ilk kez gördüm. Yemek yediğimiz restoranda garsondu. Birbirimize bakıp gülümsemeye devam ettik. Gerçekten yakışıklı olduğunu düşünmüştüm ama meşgul olduğu için konuşma fırsatımız olmadı. Ertesi gün eve dönerken adını bile bilmediğim bu adamı düşünmeden edemedim.

FACEBOOK'TAN MESAJ ATTI

Kirsty, birkaç gün sonra Marmaris Facebook sayfasında bir gönderisini gördü ve onu profil fotoğrafından tanıdı:

Gergin bir şekilde, ona mesaj atarak 'merhaba' dedim ve beni hatırlayıp hatırlamadığını sordum. Cevap verip vermeyeceğini merak ediyordum. Ne mutlu bana, cevap verdi. Mesajlaşmaya başladık. Biraz ben Türkçe konuştum, o biraz İngilizce konuştu ve Google Translate'e güvendik! Birkaç hafta sonra telefonda konuşmaya başladık. Onu görüntülü konuşmalar izledi. Ve birbirimizi tanıdıkça İsmail'i daha çok sevdim ve onu tekrar görmek için can atıyordum.

28 yaşındaki Kirsty, birkaç ay sonra arkadaşlarına ve ailesine İsmail'e karşı güçlü hisleri olduğunu ve onu ziyaret etmeyi planladığını açıkladı:

Marmarise gitti, hayatı değişti İngiltere garson İsmail ile Kirstynin aşkını konuşuyor...
Annem destekleyiciydi ve beni mutlu eden her şeye olumlu bakıyordu ama babam endişeliydi ve incinmemi istemiyordu. Ekim 2018'de ailem ve bir arkadaşımla Türkiye'ye geldim. Uçakta otururken kalbim heyecanla çarpıyordu. Türkiye'de 10 gün geçirdim ve işte o zaman İsmail'le gerçek bir çift olduk. Yemek yedik, sahilde saatlerce konuştuk ve birlikte zaman geçirdik. Tatilin sonunda ona tamamen aşıktım ama benimle Türkiye'ye gelen arkadaşım çok şüpheciydi.

11 AYLIK UZUN MESAFE İLİŞKİSİ

Kirsty'nin arkadaşı, İsmail'in İngiltere'ye taşınabilmek için onu kullandığını düşündüğünü söyledi:

İsmail'i sevdiğimi ve benim kararıma güvenip onu kabul etmesi gerektiğini söyledikten sonra bir hışımla erkenden eve uçtu. Babamın hâlâ çekinceleri vardı ve bunun süreceğini düşünmediğini söyledi ama yanıldığını biliyordum. Sonraki 11 ay boyunca uzun mesafeli bir ilişkimiz oldu, birkaç ayda bir, her seferinde bir aya kadar Türkiye'ye uçtum, önce otelde kaldım, sonra İsmail'in annesinin evinde kaldım. Zaman geçtikçe, arkadaşlar ve aile bunun sadece bir tatil romantizmi olmadığını kabul etmeye başladı. Eylül 2019'da İsmail ve ben, sadece ailesiyle birlikte Marmaris'te küçük bir nikah yaptık. Önümüzdeki Nisan için de daha büyük bir düğün planladık. Türkiye'ye taşınmayı planlıyordum ve birlikte bir bar işletecektik. Büyük düğünümüz ve ortak işimiz için planlar yaparak geri uçtum. Mart 2020'de Kovid kısıtlamaları vurdu ve İsmail'le beş ay ayrı kalmak zorunda kaldık, bu çok zordu.

Kirsty ve İsmail, Ağustos 2020'de tekrar bir araya geldi. Marmaris'te ikinci bir düğün yaptılar. Hem aileler, hem de arkadaşları büyük düğüne katıldı.

Marmarise gitti, hayatı değişti İngiltere garson İsmail ile Kirstynin aşkını konuşuyor...
O zamana kadar Türkiye'ye taşınma konusundaki fikrimi değiştirmiştim. Salgın, ailemden bu kadar uzakta yaşamak istemediğimi anlamamı sağlamıştı, bu yüzden Eylül 2020'de İsmail İskoçya'ya taşındı. Ailemle bir yıl yaşadık ve bu onlara damatlarını tanıma fırsatı verdi. Şimdi ikisi de ona çok düşkün ve babam İsmail'in bana ne kadar bağlı olduğunu görüyor. Geçen Ekim'de İsmail ve ben kendi evimizi kiraladık ve o konukseverlik alanında iş buldu. Bir gün bir aile kurmayı umuyoruz ama şimdilik ayrı geçirdiğimiz onca aydan sonra evli bir çift olmanın ve aynı ülkede yaşamanın tadını çıkarıyoruz.

Kirsty, aşklarındna şüphe duyanları haksız çıkardıkları için çok mutlu olduğunu söylüyor:

Sürmeyeceğini düşündüler, ama bizim aşkımız sonsuza kadar.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Anket

ALTINBAŞ Kuyum
OPET

E-Bülten Aboneliği