Mersin'de euro ile bilet satıldığını gören Mustafa Üstündağ, bakanlığa isyan etti: Utandım
Ailesiyle Mersin'de tatil yapan oyuncu Mustafa Üstündağ, bazı turistlik yerlerin işletmesini özel şirkete devreden Kültür ve Turizm Bakanlığı'na sitem etti. Biletlerin euro olarak satıldığını söyleyen oyuncu 'Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak üzerimde euro olmadığı için utandım' dedi.
Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren ve geçtiğimiz aylarda gazeteci Tuba Kalçık ile nikah masasına oturan Mustafa Üstündağ, Mersin'de turistlik bir yere girerken yaşadığı euro ile bilet satışına tepki gösterdi.
"MERSİN'İN EURO BÖLGESİNE BAĞLANDIĞINI BİLMİYORDUM"
Instagram hesabından hem TC kimliğini hem de euro ödeyerek girmek istediği Cennet-Cehennem mağaralarının biletlerini yayınlayan oyuncu "Dün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak üzerimde euro olmadığı için utandım. Çünkü Mersin'in ben euro bölgesine bağlandığını bilmiyordum. Bunlar da Kültür Bakanlığı'nın üzerlerinde euro ibaresi olan 4 tane bilet. Dün gittiğimde Cennet – Cehennem 435 liraydı. Haftaya gelirseniz 550 lira verebilirsiniz. Çünkü euro olarak alıyorlar, Kültür ve Turizm Bakanlığı bir şirkete devretmiş burayı" diyerek bakanlığın hesabını etiketledi.








Benzer Haberler
Tuncay Sonel'in mal varlığı da dosyaya girdi! Kira geliri dudak uçuklattı
Savaşta bir ilk! Başkenti 390'dan fazla İHA ile cehenneme çevirdiler
Kritik zirve öncesi ipler gerildi! Netanyahu'dan Trump'a tarihi rest
NATO görevi Türkiye'ye emanet! Türk F-16'lar alarm durumuna geçecek
e-Devlet'e giren herkes bunu kontrol etsin! Adınıza şirket kaydı çıkabilir
Pakistan duyurdu! ABD ve İran'dan dikkat çeken ateşkes adımı
Bakan Gürlek'ten Gülistan Doku açıklaması: Bu dosyanın peşini bırakmayacağız
Peynirinde 'ölümcül bakteri' tespit edilen Tahsildaroğlu'undan açıklama