Milli futbolcumuz takımını sırtladı! Şampiyonluk umutlarını diri tutacak golü attı
İtalya Serie A’nın 28. haftasında Milan, deplasmanda Fiorentina’yı 3-2 yendi. Kırmızı-siyahlılara galibiyeti getiren gol Hakan Çalhanoğlu’ndan geldi. Milli futbolcumuz attığı golle Milan’ın şampiyonluk umutlarını sürdürmesini sağladı.
İtalya Serie A'nın 28. haftasında Milan konuk ettiği Fiorentina'yı 3-2 mağlup etti. Karşılaşmada siyah beyazlıların gollerini 9. dakikada Zlatan İbrahimovic, 57. dakikada Brahim Diaz ve 72. dakikada Hakan Çalhanoğlu'ndan geldi.
HAKAN'DAN KRİTİK GOL
Milli futbolcumuz attığı bu golle bu sezon ligde 3. golünü kaydetti. Floransa ekibinin gollerini ise 17. dakikada Erick Pulgar ve 51. dakikada Franck Ribery, attı.
FARK 6'YA İNDİ
Bu sonuçla puanını 59'a yükseltti ve maç fazlasıyla lider Inter ile puan farkını 6'ya indirdi. Fiorentina ise 29 puanda kaldı.





Benzer Haberler
Üstü aranan Ronaldo'nun verdiği tepkiler gündem oldu
İki yıldız sahanın ortasında birbirine girdi
Yıllarca unutulmayacak maç! Belçika'dan 3 dakikada mucizevi geri dönüş ve 120+5'te tarihi son
90+1'de hayati gol! Hollanda-Fas maçında kazananı penaltı atışları belirledi
Dünya Kupası sonrası bomba iddia! Milli Takım'da Hakan-Orkun krizi
Final gibi eşleşmeler var! İşte Dünya Kupası'nda son 32'ye kalan ülkeler
Hakan Çalhanoğlu'ndan beklenen açıklama geldi: Sorumluluğu herkesten önce ben üstleniyorum
Aziz Yıldırım'dan Dortmund'a rest