Muharrem İnce oyunu kullandı
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve Ankara Çankaya'da oyunu kullandı. Oyunu kullandıktan sonra kaset komplosu üzerine açıklamalarda bulunan İnce: Eski arkadaşlarım dahil, kim bunları yaydıysa hepsine dava acağım. dedi.
Türkiye, bugün Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sandık başına gidiyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve eşi Ülkü İnce de Ankara'daki Yaşamkent Şener Çakmak Anadolu Lisesinde 4617 no’lu sandıkta oylarını kullandı.
"Kaset komplosu diye yazıyorsunuz, yanlış yapıyorsunuz. Ortada bir iftira var, ortada bir montaj var. O dekontlar gerçek değil. Almışlar porno sitelerinden benim kafamı yapıştırmalar. Bunu emniyet açıkladı. Bunlar 'sahte' dedi. Sizin de başınıza gelebilir bunlar. Ortada bir terör örgütü FETÖ ve PKK var. 50 gündür terör örgütlerinin saldırısı altındayım. Bunu görmüyor musunuz. Haberleri doğru yapın. Ne kaseti, ortada kaset var mı? Görüntüleri izlemediniz mi? Görüntüler İsrailli bir porno sitesinden alınmamış mı? Bunu düzeltmenizi istiyorum. Haysiyetimle, şerefimle oynamayın. 17 kişi gözaltında. Arkasında terör örgütü var. Kendimi, onurumu, şerefimi Türk devletine emanet ettim ben. Başka yapacağım bir şey yok. Bunları ortaya çıkartan montaj yapan, FETÖ terör örgütü. Bunu yayanların her birine dava açacağım. Sırf siyasi gerekçelerle beni yıpraktmak için. Eski arkadaşlarım dahil, hepsini tek tek avukatlarım şu anda tarıyorlar. Kim bunları yaydıysa hepsine dava acağım. Böyle bir dünya yok."






Benzer Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli, Ahlat Selçuklu Kabristanı'nı ziyaret etti
AİHM, Osman Kavala hakkındaki kararını açıkladı
Devletin malına çökmeye çalışan haramiler! Rezil diyaloglar ortaya saçıldı
Tahran’dan dünyayı rahatlatan haber! Petrol fiyatları sert düştü
Suriye’de dengeleri değiştirecek gelişme! SDG’nin Şam’a entegrasyonu tamamlandı
Türk S-400'leriyle ilgili yeni iddia: Rusya engel olmayacak
Sınırımızın dibindeki üssü vuran İsrail'den küstah Türkiye çıkışı
Trump rahat durmuyor! Paylaştığı haritaya bakın