Telefon
WhatsApp
Necati Şaşmaz ile Tuğçe Erön aşk mı yaşıyor?
Hax


Necati Şaşmaz, 2012 yılında evlendiği Nagehan Kaşıkçı'dan Mayıs 2021'de boşanmıştı. İddialara göre; 50 yaşındaki oyuncu, gönlünü Tuğçe Eron'a kaptırdı. Geçtiğimiz günlerde 39 yaşına basan Eron için Şaşmaz sadece aile fertlerinin katıldığı bir doğum günü organizasyonu düzenledi.

39 BEYAZ ORKİDE

Bodrum Bitez'de bir mekanda gerçekleşen doğum günü için mekan kapatıldı, gelen müşteriler geri çevrildi. Her detayın düşünüldüğü organizasyona yaklaşık 45 kişi katıldı. Yemek servisinden sonra pasta kesildi. Şaşmaz ve Eron, gece boyu yan yana oturdu. Necati Şaşmaz, sarılarak kutladığı Tuğçe Eron'a, 39'uncu yaş günü için 39 adet beyaz orkide verdi.

Necati Şaşmaz ile Tuğçe Erön aşk mı yaşıyor
TELEFON VE FOTOĞRAF YASAĞI!

Dışarıya görüntü sızmaması için mekanda telefon kullanılması ve fotoğraf çekilmesi yasaklandı. Tuğçe Eron, doğum günü konuşması sırasında bu durum nedeniyle özür dileyerek, "Çok hassas bir durum, bizi anlamanızı rica ediyoruz" diyerek adeta aşkı doğruladı.

Necati Şaşmaz ile Tuğçe Erön aşk mı yaşıyor
 

Gece 03.00'a kadar mekanda eğlenen ve şarkılar söyleyen ikili, mekan çıkışında flaşların patlamasıyla büyük şok yaşadı. İkili, ayrı yönlere yöneldi. Mekan görevlileri ise gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı.

"YANLIŞ DÜŞÜNMÜŞSÜNÜZ"

Necati Şaşmaz, basın mensuplarının "Hayırlı olsun" sözleri üzerine "Arkadaşlar Tuğçe benim eski arkadaşım, yanlış düşünmüşsünüz" açıklamasını yaptı.

Necati Şaşmaz ile Tuğçe Erön aşk mı yaşıyor
"BİZİ ZOR DURUMDA BIRAKTINIZ"

Doğum günü kutlamasının ertesi günü mekan sahibini arayan ikilinin, "Basına siz haber verdiniz, bizi zor durumda bıraktınız" diyerek sitem ettiği öne sürüldü.

"ENİŞTE"

İddialara göre; ikili bir süredir aşk yaşıyor ve duyulmaması için büyük çaba sarf ediyorlar. Hatta Tuğçe Eron'un yakın çevresinin Şaşmaz için şimdiden "Enişte" dediği konuşuluyor.

Necati Şaşmaz ile Tuğçe Erön aşk mı yaşıyor
 
 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Anket

ALTINBAŞ Kuyum
OPET

E-Bülten Aboneliği