Nefes borusuna cisim kaçtı! Hemlich manevrasıyla kurtarıldı
Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir kuaförün önünde nefes borusuna cisim kaçan kadın, kuaför çalışanının yaptığı Heimlich manevrası ile kurtarıldı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Ankara'nın Altındağ ilçesinde boğazına cisim kaçan bir kadın, işaret diliyle yardım istediği kuaför çalışanının Heimlich manevrasıyla hayata tutundu. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
İŞARET DİLİYLE YARDIM İSTEDİ
Olay, akşam saat 18.00 sıralarında Altındağ ilçesine bağlı Battalgazi Mahallesi'nde meydana geldi. Sokakta yürüdüğü sırada nefes borusuna yabancı bir cisim kaçan kadın, bir anda nefes almakta güçlük çekmeye başladı. Panikle çevreden yardım arayan kadın, caddedeki bir kuaför dükkanının önüne gelerek içerideki çalışandan işaret diliyle yardım istedi.

HEİMLCH MANEVRASIYLA KURTARILDI
Kadının boğulma tehlikesi geçirdiğini ve nefes alamadığını fark eden kuaför çalışanı, zaman kaybetmeden müdahalede bulundu. Soğukkanlılıkla Heimlich manevrası uygulayan çalışan, kadının nefes borusuna kaçan cismi çıkartarak muhtemel bir faciayı önledi.

OLAY ANBEAN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Yaşanan can pazarı ve kuaför çalışanının hayat kurtaran müdahalesi, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.





Benzer Haberler
Tapuda yeni dönem başlıyor! Bunu yapmayan ev satamayacak
Ev sahibi çift toprağa verildi! Acılı aileden kiracı hakkında dikkat çeken sözler
Yeni salgında kabus büyüyor! Binlerce kişi hayatını kaybetti
Davutoğlu oğlunu evlendirdi! Tüm gözler Erdoğan'ı aradı ama...
Vanlı Kara Haydar'ın altınları bulundu! Bakın nereye saklamış
Ankara ve Bakırköy dosyaları kesişti! Alihan Kuriş örgütü ile FETÖ hattı tespit edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete'de
Türkiye'nin S-400'leri için Mısır iddiası! Yunanistan alarma geçti