Rus uçağından orman yangınına tartışma yaratan müdahale! Suyu metrelerce uzağa bıraktı
Muğla’nın Dalaman ilçesinde ortaya çıkan orman yangını, karadan ve havadan müdahale ile başarıyla söndürüldü. Çalışmalar sırasında bir Rus uçağının suyu alevlere uzak noktaya bırakması vatandaş tarafından kamerayla kaydedildi. Görüntüler sosyal medyada tartışmalara neden oldu.
Yurdun dört bir tarafında ortaya çıkan orman yangınlarıyla mücadele devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin son açıklamasına göre 240 yangın başarıyla söndürülürken Muğla'daki 5 bölgede alevleri söndürme çalışmaları sürüyor.
RUS UÇAĞININ HAVADAN SU DÖKMESİ KAMERAYLA KAYDEDİLDİ
Muğla'nın Dalaman ilçesinde havalimanına 500 metre mesafedeki ormanlık alanda çıkan yangın da havadan ve karadan yapılan başarılı müdahaleler sonucu söndürüldü. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda Rus uçağının havadan su atma işlemi saniye saniye görüntülendi.
METRELERCE UZAĞA DÖKMESİ TARTIŞMA YARATTI
Uçağın suyu yangın bölgesi yerine, alevlerin uzağındaki bir alana dökmesi sosyal medyadaki kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı. Tartışma yaratan görüntülerde de suyun, yangın bölgesinden metrelerce uzağa atıldığı görülüyor.





Benzer Haberler
Tarih netleşti! IBAN'a para transferinde yeni dönem başlıyor
Meksiko'da Z Kuşağı Protestosu
Hem teknik direktör hem de beden eğitimi öğretmeni! İnternetten izleyip futbolcu buluyor
Fahiş site aidatlarına yeni düzenleme! Bakan Kurum açıkladı
Tarih ve saat verildi! 6 kente birden lapa lapa kar yağacak
20 askerimizin şehit olduğu uçağın enkazından ilk görüntü
Bahçeli, Kocaeli Valisi ve Kocaeli Müftüsü konusunda tavrını belli etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nüfus artış hızımız 1,7! Bu bir intihardır, çözmemiz lazım