Sahibinden.com hakkında çok konuşulacak iddia: 60 milyon kullanıcının bilgileri tehlikede deniyor
Türkiye'nin en ünlü e-ticaret sitelerinden biri olan Sahibinden.com'un hacklendiği ve 60 milyon kullanıcıya ait tüm bilgilerin sızdırıldığı ileri sürüldü. Çok sayıda kullanıcıyı tedirgin eden iddiaya ilişkin firmadan şu ana kadar herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.
Türkiye'nin en büyük çevrimiçi alışveriş ve emlak sitelerinden olan Sahibinden.com'un hacklendiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.
ÇALINAN BİLGİLERDEN ÖRNEKLERİ PAYLAŞTI
Bir forumda, ele geçirilen bilgilere ait örnekler paylaşıldığı ve 60 milyon kişinin ad, soyad, telefon numarası, e-posta adresi ve kurumsal hesaplara ait bilgileri ele geçirdiği öne sürülen bir hackerın bunları yalnızca "teşekkür" mesajı karşılığında paylaşacağı iddia edildi.
FİRMADAN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELMEDİ
Çok sayıda kullanıcıyı tedirgin eden iddia özellikle sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, sahibinden.com e-ticaret sitesinden konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.




Benzer Haberler
Barış umudu zayıfladı, altın çakıldı
Hüseyin Demirci DESOB Başkanlığı'na Seçildi
Tarihe geçti! Bülent Ersoy'un tek reklamdan kazandığı rakam dudak uçuklattı
Türkiye'nin 78 yıllık ayakkabı devi darboğazı aşamayarak iflas etti
İsrail ateşle oynuyor! Dev petrokimya tesisine bomba yağdırdılar
Türkiye'de üretim yapan gofret üreticisi Master Choco Gıda iflas etti
Trump'ın tek sözü piyasayı alevlendirdi! Altında toparlanma sinyali
Maliye, vergi beyanında bulunmayan 16 bin 300 yüksek gelirli mükellefin kapısını çalacak