24 Nisan'da Çağlar Ökten ile Beşiktaş'ta lüks bir otelde dünyaevine giren Seda Sayan, eşi ve yakın dostları ile gittiği Amsterdam dönüşü Etiler'de alışveriş yaparken objektiflere yansımıştı. Bir arkadaşıyla mağaza mağaza dolaşan sanatçı, gazetecilerin soruları üzerine, "Ben size küstüm!" diyerek, tek kelime etmemişti.
Katıldığı bir etkinlikte muhabirlerle sohbet eden Seda Sayan, "Eşinizin soyadını kullanmayacağınıza dair haberler çıktı soyadı yüzünden aranızın bozulduğu doğru mu?" sorusuna şöyle yanıt vermişti:
O yanlış anlaşıldı, hatta boşanıyorlar ve benim evi terk ettiğim bile yazıldı. Öyle bir şey yok. Doğrusu; evraklarda değişim yapılması gerekiyor. Ben daha önce söylemiştim kendi soyadımı kullanacağım diye. Kadınların kendi soyadını kullanma hakkı var. Eğer ben eşimin soyadını alacak olursam bir sürü evrakta değişikliğe gidilecek, bu birçok prosedür gerektiriyor, benim bu işlerle uğraşacak zamanım yok. Karı-koca arasında soyadı kavgası falan olmadı. Adam benim hayatımda. Ben kurban olurum onun soyadına.
KOCASIYLA BİRLİKTE ESTETİK YAPTIRDI
Özel hayatıyla olduğu kadar yaptırdığı estetiklerle de gündemden düşmeyen Seda Sayan, yeniden ameliyat masasına yatmıştı. Eşi Çağlar Ökten'in de kendisine eşlik ettiği Sayan, o anlarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Çağlar Ökten saç ektirirken, Seda Sayan silikonlarını yeniletmişti. Seda Sayan'ın paylaşımına binlerce yorum yağmıştı.
Tüm bunların ardından 59 yaşındaki Seda Sayan, 35 yaşına basan eşi Çağlar Ökten'in yeni yaşını kutlamıştı. Peş peşe fotoğraflar yayınlayan ünlü şarkıcı, gönderisine; "İyi ki doğmuşsun iyi ki. Ömrüme hoş geldin sevgilim" notunu düşmüştü.
Instagram'ın hikayeler bölümünden bir paylaşım yapan Sayan, eşi Ökten'in 'İyi ki doğmuşsun gülüşünü sevdiğim. Ömrüme hoş geldin' notunu düştüğü fotoğrafını nazar boncuğu ve kalp emojisi ile paylaşmıştı.
Seda Sayan, son olarak düğünlerine katılamayan kayınvalidesi ve kayınpederiyle buluştu. Mersin'e giden Sayan, Çağlar Ökten'in oğluyla da tanıştı. Sayan, ziyaretten çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınladı.
Seda Sayan, kayınvalidesi Hicran Ökten ile fotoğrafını da 'Canım Hico'm' notuyla Instagram hesabından paylaştı.
Benzer Haberler
İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in başrolünde olduğu Arak'ın adı Kara olarak değiştirildi
Sokak düğününü basan gelinin eski eşi ve yakınları ortalığı kan gölüne çevirdi: 1 ölü, 4 yaralı
Della Miles ile ortak beste yapan Yücel Arzen'in şarkısı YouTube'dan kaldırıldı
Işın Karaca'dan şarkısını beğenmediği için kendisine gönderme yapan Demet Akalın'a cevap: Hiçbir şeye güvenme
Nesrin Cavadzade ve Uraz Kaygılaroğlu'nun Samimi Anları Aşk İddialarını Gündeme Getirdi
Bendeniz'den Beşiktaşlı Simge Sağın'ın Galatasaray'ın şampiyon kutlamasına katılmasına tepki: Rezil Beşiktaşlı
83 yaşında baba olacağını öğrenen Al Pacino, DNA testi talep etti
PORTRE : Aşık Veysel Şatıroğlu