Sedat Peker'in "Defne" imasına Canan Kaftancıoğlu'ndan çok sert sözler
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Sedat Peker’in sosyal medya üzerinden yaptığı “Defne“ imasına tepki gösterdi. Kaftancıoğlu paylaşımında, “İster siyasetçi, ister mafya kim olursa olsun o eril dilinizden o karşılıklı cinsiyetçi tehditlerinizden bıktık usandık artık“ dedi.
Organiza suç örgüyü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker'in "Defne" imasına CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan tepki geldi.
"EMİN OLUN KADINLAR BUNUN HESABINI SORACAK"
Kaftancıoğlu, sosyal medya üzerinden "Kadın bedeni ve kadının kendisi kimsenin hesaplaşma aracı değildir! İster siyasetçi, ister mafya kim olursa olsun o eril dilinizden o karşılıklı cinsiyetçi tehditlerinizden bıktık usandık artık! Ve emin olun kadınlar bunun hesabını soracak!" ifadelerine yer verdi.






Benzer Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli, Ahlat Selçuklu Kabristanı'nı ziyaret etti
AİHM, Osman Kavala hakkındaki kararını açıkladı
Devletin malına çökmeye çalışan haramiler! Rezil diyaloglar ortaya saçıldı
Tahran’dan dünyayı rahatlatan haber! Petrol fiyatları sert düştü
Suriye’de dengeleri değiştirecek gelişme! SDG’nin Şam’a entegrasyonu tamamlandı
Türk S-400'leriyle ilgili yeni iddia: Rusya engel olmayacak
Sınırımızın dibindeki üssü vuran İsrail'den küstah Türkiye çıkışı
Trump rahat durmuyor! Paylaştığı haritaya bakın