Şehit cenazesinde CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Akşener'in çelengine tepki
Şırnak’ta şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Bayram Doğan’ın Tokat'ın Turhal ilçesindeki cenaze töreninde şehit cenazesine önüne konulan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun çelengini vatandaşlar yere atarak üzerine bastı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir'in gönderdiği çelenk de tepkiler üzerine alandan çıkarıldı.

Şehit Bayram Doğan'ın naaşı memleketi Tokat'ın Turhal ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. İkindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı öncesinde ise gerginlik yaşandı.

Bazı vatandaşlar şehit cenazesinin son yolcuğuna uğurlandığı alana CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun çelenginin konulmasına tepki gösterdi. Bir kişi çelengi yere atarken başka bir vatandaş ise çelengin üzerine basarak tepkisini gösterdi.

Vatandaşların tepkisi üzerine İYİ Parti lideri Meral Akşener'inde çelengi kaldırıldı. Şehidin cenazesi, ikindi namazına müteakip Çayırlı köyünde defnedilecek.




Benzer Haberler
Putin'in konutuna düzenlenen saldırı girişiminin görüntüleri yayınlandı
İran'ı ayağa kaldıran dolar krizi! Pezeşkiyan'dan
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yalova'daki operasyona dair ilk açıklama: Canilerle mücadelemiz sürecek
Bozkırın ortasında yetişti, Rusya ve Japonya yolcusu oldu
İsrail gece yarısı Suriye'yi vurdu
İsrail gece yarısı Suriye'yi vurdu
Erdoğan talimatı verdi! AK Parti'den Terörsüz Türkiye hamlesi
Otomotiv devinden radikal karar! 50 yıllık model tarihe karışıyor