Şeriatla yönetilen ülkedeki yılbaşı partisi dünya rekoru kırdı
Şeriatla yönetilen Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki yılbaşı kutlamaları sırasında düzenlenen bir saatlik havai fişek gösterisi dünya rekoru kırdı.
Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'deki yılbaşı kutlamaları, görenlerin nefesini kesti. Konserler, toplanmalar ve partiler eşliğinde coşkuyla karşılanan yılbaşı, Müslümanların çoğunlukta olduğu şeriat ülkesinde sokaklara renk kattı.
REKORLAR KİTABINA GİRDİ
Neredeyse bir saat süren havai fişek gösteri geceyi gündüze çevirirken ve görenleri büyüledi. Dünya rekorlar kitabına giren ve 53 dakikadan uzun süren havai fişek gösterisi, 12 milyon dolardan fazla tuttu.
YÜZBİNLERCE KİŞİ TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ
Şehrin neredeyse tüm mahallerinden görülebilen havai fişek gösterisi, yüzbinlerce kişi tarafından görüntülendi.




Benzer Haberler
ABD’den İran’a iki şart! Tahran'da iç çekişme iddiası
NATO Zirvesi’nde liderlere içki ikram edildi mi? Merak edilen soruya yanıt geldi
NATO Zirvesi varken tatile giden başkan döner dönmez gözaltına alınacak
Araç sahipleri sakın bu hatayı yapmayın! Kaş yapayım derken göz çıkardı
Almanlar artık İsrail'in soykırımını protesto edemeyecek! İsrail'in var olma hakkını inkar edenlere 5 yıl hapis geliyor
AK Parti Sözcüsü Çelik: Avrupa Parlamentosu'nda kabul edilen sözde karar, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik alçakça bir iftiradır
Pentagon'un 3 katı büyüklüğünde! Ay Yıldız Karargahı'ndan ilk görüntüler
NATO Zirvesi'nde kararlar alındı, imzalar atıldı! Türkiye için yeni dönem başlıyor