Şişede durduğu gibi durmadı! Alkol alan şahıs, ateş yakmak isterken kendisini yaktı
Samsun’un Bafra ilçesindeki bir parkta aşırı alkollü şahıs, ateş yakmak isterken kendisini yaktı. Tüm vücudu yanan şahıs 112 acil servis ekiplerince Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Samsun'un Bafra ilçesinde yer alan bir parkta alkol alan şahıs, alkolü fazla kaçırınca kendisini hastanede buldu.Alpaslan Mahallesi Kırlangıç Sokak'ta bulunan parkta alkol alan S.B. (31) tutuşan otları söndürmek isterken alevler üzerine sıçradı. Yanmaya başlayan S.B. kendini yola attı. Yanan şahsı gören bir gencin haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi.
TÜM VÜCUDU YANDI
İtfaiye ekipleri şahsa ve tutuşan otlara müdahale ederek söndürdü. Tüm vücudu yanan şahıs 112 acil servis ekiplerince Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. S.B. burada yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.







Benzer Haberler
Sadettin Saran sonrası uyuşturucu operasyonunda yeni iddia: Büyük ve önemli bir isim daha var
Çağlayan Adliyesi'nde gergin anlar! Martı TAG sürücüleri ve taksiciler arasında arbede çıktı
ABD Suriye'de askeri operasyon başlattı
MSB'den vurularak düşürülen İHA'ya ilişkin açıklama: Uygun yerde kontrollü müdahaleyle düşürüldü
Resmi Gazete'de yayımlandı! Hastanelerde enfeksiyon kontrol komiteleri kuruluyor
Komşuda tarihin en büyük protestosu: Hükümet istifa etti
Altında hiç görülmemiş olay! Cumhuriyet tarihinde bir ilk yaşanıyor
Vergi yüzsüzleri listesi açıklandı! 3'ü birden aynı listede yer aldı