Telefon
WhatsApp
Siyasi partileri ziyaret eden Yasemin Minguzzi DEM Parti'yi es geçti
Hax

İstanbul Kadıköy'de alışveriş yapmak için gittiği bitpazarında uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitiren ve olaya ilişkin dava süreci devam eden Mattia Ahmet Minguzzi'nin annesi Yasemin Minguzzi, Ankara'ya geldi. Yasemin Minguzzi, avukatı Ersan Barkın ile birlikte TBMM'de AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeni Yol grubunu ziyaret etti.

Siyasi partileri ziyaret eden Yasemin Minguzzi DEM Parti'yi es geçti

DEM PARTİ'Yİ ES GEÇTİLER

Yasemin Minguzzi, davanın avukatı Ersan Barkın ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, pakette yer alan çocuk yaşta işlenen suçlarda ceza indirimini kısıtlayan düzenlemelere destek çağrısında bulundu. Anne Minguzzi'nin ziyaret listesinde DEM Parti'nin yer almaması dikkat çekti.

 

Siyasi partileri ziyaret eden Yasemin Minguzzi DEM Parti'yi es geçti

MANSUR YAVAŞ'A DA GİTTİLER

Yasemin Akıncılar Minguzzi, temaslarının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı da ziyaret etti. Görüşmenin ardından açıklama yapan Minguzzi, toplumda güvenliğin önemine dikkat çekerek "Umarım sokaklardaki canilerden kurtuluruz. Evlatlarımız huzurlu, mutlu yaşasınlar istiyoruz" dedi.

Siyasi partileri ziyaret eden Yasemin Minguzzi DEM Parti'yi es geçti

ÜMİT ÖZDAĞ İLE DÜN GÖRÜŞTÜ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdaği ise Yasemin Akıncılar Minguzzi'yi ziyaret etmişti. Görüşmede Özdağ, Akıncılar'a, dava süresince ve sonrasında kendilerine Zafer Partisi olarak destek olacaklarını söylemişti.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Anket

ALTINBAŞ Kuyum
OPET

E-Bülten Aboneliği