Malatya'da bugün saat 17.02'de 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem verileriyle ilgili AFAD ve Kandilli Rasathanesi peş peşe son dakika açıklamalarda bulundu.
BAKAN KURUM: EKİPLERİMİZİ BÖLGEYE SEVK ETTİK
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depreme ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Kurum, "Malatya'nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 5,2 büyüklüğünde deprem nedeniyle vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İl Müdürlüğü ekiplerimizi incelemelerini yapmak üzere bölgeye sevk ettik. Süreci yakından takip ediyoruz. Malatya'mıza ve ülkemize geçmiş olsun." ifadelerine yer verdi.
VALİ'DEN İLK AÇIKLAMA
5.2'lik deprem çevre illerde de hissedilirken Malatya Valisi Aydın Valisi Baruş, şu an için her hangi olumsuz bir durumun olmadığını söyledi. Baruş, 'Sahada araştırmalarımıza devam ediyoruz. Çok şükür şu an için bir can kaybı almadık. Sadece bir mahallemizde evde hasar oluştuğu bilgisi geldi. İl merkezinde de hissedildi.' dedi.






Benzer Haberler
Eski İsrail Başbakanı Naftali Bennett,Türkiye yeni İran'dır. Erdoğan kurnaz ve tehlikeli bir rakip ifadelerini kullanarak İsrail'e Türkiye'ye karşı harekete geçme çağrısında bulundu.
Kılıçdaroğlu uzun zaman sonra ilk kez görüntülendi
Bakan Fidan Dünya kamuoyunun pek bilmediği bir şey var diyerek açıkladı
Maduro'ya mahkemede beklenmedik protesto! Gökyüzüne bakıp tek cümle söyledi
Dünyaca ünlü futbolcuyu tanımayıp fotoğraf çektirdiler
Türkan Şoray, 52 sene sonra Meryem Ana Kilisesi'ni ziyaret etti
Borsa İstanbul operasyonu: 15 kişi hakkında gözaltı kararı
Altın için çöküş senaryosu konuşulmaya başlandı