Stefan Kuntz, hüngür hüngür ağladı! Sebebi sporseverleri duygulandırdı
A Milli Takımımız’la ikinci maçına çıkan Stefan Kuntz, son saniyede penaltı golüyle gelen Letonya zaferiyle gözyaşlarına engel olamadı. Alman hocanın görüntüsü sporseverlerin yüreğine dokundu. Kuntz neden gözyaşı döktüğüyle ilgili sorulan soruya, “Oyuncularımızın üzerinde baskı vardı. Çok şey söylendi, çok bunaldılar. Futbolcularıma inanmıyorlardı. Galibiyet onları çok rahatlattı“ sözleriyle cevap verdi.
Stefan Kuntz, A Milli Takım futbolcularının üzerine çok gidildiği için son saniye golünden sonra gözyaşlarını tutamadığını ifade etti. Maçın bitimiyle durduğu yerde kalan ve gözyaşlarını gizlemek için yere eğilen Kuntz, Türk sporseverlerin kalbine dokundu. Kuntz, öğrencileri rahatladığı için duygularını tutamadığını söyledi.

"FUTBOLCULARIMA İNANMIYORLARDI"
Karşılaşmanın bitimiyle TRT Spor'a konuşan 58 yaşındaki Alman hoca, "Duygusal bir andı. Futbolcularım adına çok rahatladım. Onlara inanmıyorlardı. Üstlerine çok gittiler, çok baskı vardı. Biraz olsun rahatladılar" ifadelerini kullandı.





Benzer Haberler
Üstü aranan Ronaldo'nun verdiği tepkiler gündem oldu
İki yıldız sahanın ortasında birbirine girdi
Yıllarca unutulmayacak maç! Belçika'dan 3 dakikada mucizevi geri dönüş ve 120+5'te tarihi son
90+1'de hayati gol! Hollanda-Fas maçında kazananı penaltı atışları belirledi
Dünya Kupası sonrası bomba iddia! Milli Takım'da Hakan-Orkun krizi
Final gibi eşleşmeler var! İşte Dünya Kupası'nda son 32'ye kalan ülkeler
Hakan Çalhanoğlu'ndan beklenen açıklama geldi: Sorumluluğu herkesten önce ben üstleniyorum
Aziz Yıldırım'dan Dortmund'a rest