Süper Lig'de bitime 3 hafta kala küme düşen ilk takım Denizlispor oldu
Süper Toto Süper Lig’in 39. haftasında Denizlispor, sahasında Çaykur Rizespor’a 1-0 kaybederek bu sezon lige veda eden ilk takım oldu. Haftalardır son sıradan kurtulamayan yeşil-siyahlılar bitime 3 hafta kala resmen küme düştü.
Denizlispor ligin bitimine 3 hafta kala küme düştü. Yeşil-siyahlılar, sahasında Çaykur Rizespor'a kaybederek ligde kalma umutlarını son haftalara taşıyamadı.
NET FIRSATLARDAN YARARLANAMADILAR
Ali Tandoğan yönetimindeki Denizlispor maça etkili başladı. Özellikle ilk yarıda Rodallega ile net pozisyonlar yakalayan yeşil-siyahlı ekip bu fırsatları değerlendiremedi. İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Çaykur Rizespor, 72. dakikada Samudio'yla golü buldu ve maç 1-0 sona erdi. Bu galibiyetle Çaykur Rizespor'da ligde kalma yolunda derin bir nefes aldı.





Benzer Haberler
Galatasaray'dan bomba hamle! Karşı oldukları şeyi TFF'den isteyecekler
Samsunspor'dan gönderilen Thomas Reis'e Süper Lig'den sürpriz teklif! Düşünmeden yanıtladı
Galatasaray'ın yuvası RAMS Park'ın yeni kapasitesi belli oldu
Galatasaray'ın rakibi puanı son saniyede aldı
Okan Buruk'un büyük üzüntüsü: 2-1 yapabilsek farklı olurdu
Fenerbahçe'ye müjde: Garantilediler
6. rauntta nakavt! Jake Paul-Anthony Joshua maçında kazanan belli oldu
Premier Lig devi batıyor! Futbolcuları Süper Lig'e gelebilir