Suriye'nin başkenti Şam'da şiddetli patlama
Suriye'nin başkenti Şam semalarında bir drona müdahale edildiği, müdahale sonucunda patlama seslerinin duyulduğunu açıklandı.
Suriye'nin başkenti Şam'da art arda şiddetli patlamalar ve silah sesleri duyuldu. Reuters haber ajansı, Beşar Esad rejimine ait hava savunma sistemlerinin Şam semalarında drone görülmesinin ardından aktifleştirildiğini, patlama seslerinin bundan dolayı meydana geldiğini açıkladı.
EMEVİ MEYDANI'NI İŞARET ETMİŞLERDİ
Esad karşıtı muhaliflerin, başkent Şam öncesindeki son durak olarak nitelendirilen Humus'u ele geçirmesinin ardından yeni hedefi Şam olmuştu. Patlama muhaliflerin Şam'daki 'buluşma yeri' olarak açıkladığı Emevi Meydanı'nda gerçekleşti. Öte yandan patlamanın Emevi Meydanı'nda konuşlu olan radyo ve televizyon binası yakınında meydana geldiği ifade edildi.
Benzer Haberler
Sumud Filosu'na İsrail müdahalesi! Gözaltına alındılar
Özgür Özel'den KAAN'a Destek
Galatasaray taraftarı yıldız futbolcu için binlerce tweet attı: Onun sayesinde kazandık
Trump'ın açıkladığı planda dikkat çeken isim! Gazze'yi
Türkiye'nin GÖKÇERİ balonu İsrail'i panikletti
Çin, İsrail'e karşı harekete geçti
Netanyahu'dan Filistin'i devlet olarak tanıyan ülkelere rest
Tarihi oturumda BM Genel Sekreteri Guterres'ın sözleriyle salon buz kesti