Sürücüsüz Tesla ağaca çarpıp küle döndü! 2 kişi feci şekilde can verdi
ABD’de son dönemde çok sık yaşanan sürücüsüz otomobil Tesla ilgili kazalara bir yenisi daha eklendi. İş adamı Elon Musk’ın sahibi olduğu elektrikli otomobil üreticisi Tesla’ya ait araç ağaca çarptı ve alev alması sonrası içindeki iki kişi feci şekilde can verdi. Bölgeye gelen polisler sürücü koltuğunda kimsenin olmadığını belirtirken, bu da aracın sürücüsüz modda seyahat ederken kaza yaptığı iddiasını kuvvetlendirdi.
İş adamı Elon Musk'ın sahibi olduğu elektrikli otomobil üreticisi Tesla bir kez daha kaza haberi ile gündemde. Tesla'nın araçları son olarak Teksas'ta gerçekleşen kaza ile gündemde.

AĞACA ÇARPIP ALEV ALDI
Cumartesi gecesi yaşanan kazada sürücüsüz Tesla ağaca çarptı, aracın alev alması sonrası iki kişi feci şekilde can verdi.
SÜRÜCÜSÜZ MODDA SEYAHAT EDİYORDU İDDİASI
ABD basınında yer alan haberlere göre, bölgeye gelen polisler sürücü koltuğunda kimsenin olmadığını belirtti. Bu da aracın sürücüsüz modda seyahat ederken kaza yaptığı iddiasını kuvvetlendiriyor.

İLK DEĞİL BELLİ Kİ SON DA OLMAYACAK
ABD'de sadece Mart ayında Tesla araçlarının rol oynadığı kazalarıyla ilgili 27 soruşturma başlatıldı.
Benzer Haberler
ABD'li aktivisti 180 metreden vuran saldırgan yaka paça yakalandı
Mısır 40 bin askeri sınıra yığdı! Özel kuvvetler hazır bekliyor
Netanyahu'nun Gazze'yi işgal ısrarının arkasında Trump'ın baskısı var
Putin'den İran'a destek: Sinyalleri verdik, seçenekler masada
ABD'li gazeteden Suriye manşeti: İsrail korkunç bir hata yapıyor
Dublin'de sokaklar yangın yeri
Scholz'a yüz felci geçirten soru! Verdiği tepki basın toplantısının önüne geçti
ABD'li senatör Bob Menendez, yolsuzluk suçlaması sonrası ABD Senatosu Dış İlişkiler Başkanlığı görevinden istifa etti