Tam kapanmada tribünleri dolduran Adana Demirspor ve Giresunspor'a teşvik eder gibi ceza
Geçen hafta oynanan maçlarda tam kapanmaya rağmen Adana Demirspor ve Giresunspor taraftarlarının tribünleri doldurması tepki çekmişti. Bu olay sebebiyle iki kulübe 65’er bin TL para cezası verildi. Bu ceza büyük tartışmalara neden olurken, TFF 1.Lig’de şampiyonun belli olacağı pazar günü tribünlerin nasıl olacağı merak konusu oldu.
TFF 1.Lig'de geçtiğimiz hafta Adana Demirspor ve Giresunspor maçında dolu tribünler uzun süre gündemdeki yerini korumuştu. Her iki takımında tribünlere yaklaşık 5 bin taraftar almasının cezası belli oldu.
CEZANIN MİKTARI TARTIŞMA YARATTI
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), pandemi döneminde tribünlerini seyirciyle dolduran ve tepki çeken Adana Demirspor ve Giresunspor'a 65'er bin TL para cezası verdi. Her iki kulübün de yaklaşık 5 bin kişiyi stadyuma almasının ardından verilen bu ceza büyük tartışmalara neden olurken, önümüzdeki haftalarda takımların nasıl bir aksiyon alacağı merak konusu oldu.





Benzer Haberler
Geceye damga vuran kare! Herkes onu konuşuyor
Voleybolda Yarı Final Tamamlandı
Arda Güler'den merak edilen o soruya ilk yanıt
FIFA'dan devrim gibi karar! Dünya Kupası'nda maçlar duracak yerine o başlayacak
Galatasaray'dan bomba hamle! Karşı oldukları şeyi TFF'den isteyecekler
Samsunspor'dan gönderilen Thomas Reis'e Süper Lig'den sürpriz teklif! Düşünmeden yanıtladı
Galatasaray'ın yuvası RAMS Park'ın yeni kapasitesi belli oldu
Galatasaray'ın rakibi puanı son saniyede aldı