Tatilciler akın etti! Bodrum'da, karadan sonra deniz trafiği de kilitlendi
Bayram tatilinin başlamasıyla birlikte Bodrum, tatilci akınına uğradı. İlçede kara trafiğinin yanı sıra, deniz trafiği de kilitlendi. Lüks tekneleriyle denizden ilçeye giriş yapan tatilciler, deniz trafiğinin kilitlenmesine neden oldu. Tatilciler, teknelerini zincirlemekte güçlük çekerken, demirledikleri yerden ayrılmak istemeyenler ünlü bazı koylarda tıkanmalar yaşanmasına neden oldu.
Kurban Bayramı'nın uzun sürmesini fırsat bilen vatandaşlar, kendilerini tatil bölgelerine attı. En çok rağbet gören yerlerden biri olan Bodrum'da ise kara ve yaya trafiğinin yanı sıra deniz trafiği de adeta kilitlendi.
YER YARIŞINA GİRDİLER
Milliyet'in haberine göre, Bodrum koylarına akın eden zengin tatilciler teknelerini yanaştırmakta sıkıntı çekıti. Tekne sahipleri, Bodrum'un popüler tatil beldeleri Göltürkbükü ve Yalıkavak'ta teknelerini demirlemek için yer yarışına girdi.
TRAFİĞİ AKSATTILAR
Göltürkbükü'nün Ada Boğazı bölgesinde tekne yeri bulmakta güçlük yaşayan tatilciler, lüks teknelerini biraz açığa demirleyerek, deniz trafiğini aksamasına neden oldu. Tekne tatilindekiler demirledikleri yerden ayrılmayarak, sonradan yer arayışına girmek istemedi. Popüler mekanların bulunduğu Göltürkbükü, deniz trafiği yoğunluğunda ilk sırayı aldı.
DEMİRLEDİKLERİ YERLERİ TERK ETMİYORLAR
Cennet Koyu'ndaki tekneler ise demirledikleri yeri terk etmeyip, tekne sahipleri de ulaşımlarını zodyak botlarla yaptı. Yalıkavak'taki popüler Tilkicik Koyu'nda tekne demirlemek için yer bulmak çok zor. Bodrum merkez, Bitez ve Gümbet gibi ilçelerde ise tekne yoğunluğu daha az görülse de, tekne demirleyecek alanların sınırlı sayıda olması diğer bölgelere göre biraz daha az yoğunluğa sebep oldu.





Benzer Haberler
MOLDOVA ANAYASA MAHKEMESİ’NDEN GAGAVUZYA’NIN SEÇİM YETKİLERİNE İLİŞKİN TARİHİ KARAR
ABD’den İran’a iki şart! Tahran'da iç çekişme iddiası
NATO Zirvesi’nde liderlere içki ikram edildi mi? Merak edilen soruya yanıt geldi
NATO Zirvesi varken tatile giden başkan döner dönmez gözaltına alınacak
Araç sahipleri sakın bu hatayı yapmayın! Kaş yapayım derken göz çıkardı
Almanlar artık İsrail'in soykırımını protesto edemeyecek! İsrail'in var olma hakkını inkar edenlere 5 yıl hapis geliyor
AK Parti Sözcüsü Çelik: Avrupa Parlamentosu'nda kabul edilen sözde karar, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik alçakça bir iftiradır
Pentagon'un 3 katı büyüklüğünde! Ay Yıldız Karargahı'ndan ilk görüntüler