Tatilden eve dönen kadın, bavulunu açınca korkudan çığlığı bastı! Sütyeninden kertenkele çıktı
Karayipler’deki ada ülkesi Barbados’da tatil yaptıktan sonra İngiltere’deki evine dönen Lisa Russell isimli kadın, eşyalarını çıkarmak için bavulunu açtığında büyük korku yaşadı. Sütyeninin içinden kertenkele çıkan kadın, kısa bir şokun ardından hayvanı sütyeninden uzaklaştırdı.
İngiltere'nin Yorkshire bölgesinde yaşayan Lisa Russellisimli kadın, tatilden eve döndükten sonra büyük bir şaşkınlık yaşadı. Yorgunluk atmak için Karayipler'deki ada ülkesi Barbados'a giden ve burada geçirdiği tatilinin ardından evine dönen kadın, bavulunu açtığında sütyeninden çıkan kertenkele nedeniyle korku dolu dakikalar yaşadı.
ÖNCE LEKE ZANNETTİ
Russell, tatilden döndüğünde bavulunu boşaltırken sütyeninde bir karartı gördü. Leke olduğunu sandı ancak eline aldığında bir kertenkelenin yatağın üzerine düştüğünü fark etti.
SİLKELEYİNCE HAREKET ETTİ
"Sütyeni silkeleyince bir şey hareket etti. Çığlık attım ve anladım ki toplarken bir şekilde bavula girip sütyenin içine yerleşen kertenkele 4 bin 400 kilometrelik yolculuk yapıp benimle gelmişti" diyen Russell, 'Barbie' adını verdiği kertenkelenin hayvan derneği RSPCA tarafından koruma altına alındığını söyledi.

BAVULDA SAĞ KALMAYI BAŞARMIŞ
Bavulu kapatabilmek için üzerine oturduğunu anlatan Russell, "Neyse ki bir şey olmamış. 24 saat süreyle bavulda sağ kalmayı başarmış" dedi.
RSPCA'den yapılan açıklamada da dişi kertenkelenin sağlığının iyi durumda olduğu, kanun gereği Britanya'da doğaya salıverilemeyeceği, bu ülkenin ikliminde yaşayamayacağı o nedenle kendi merkezlerinde bakıldığı belirtildi.





Benzer Haberler
Rusya: Türkiye ile S-400'lerin üçüncü ülkeye satışı konusunu görüşüyoruz
FIFA Başkanı Infantino'dan Balogun kararı hakkında çok konuşulacak sözler
Dünyanın gözü Ankara'da! Tarihi zirvede 4 kritik başlık ele alınacak
Trump'tan Çin'e Panama Kanalı resti: Buna izin vermeyeceğiz
Venezuela'da felaket korkunç boyutlara ulaştı: Sokaklar morga döndü
Füzeler yeniden ateşlendi! ABD vurdu, Tahran'dan misilleme geldi
ABD ve İran heyetleri barış zirvesi için İsviçre'ye ulaştı
107 günlük savaş bitiyor! Beyaz Saray'dan beyaz dumanlar yükseldi