THY deprem bölgesine 11 bin 780 gönüllü taşıdı
Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, deprem bölgesine düzenlenen 80 sefer ile 11 bin 780 gönüllü vatandaşın taşındığını duyurdu.
İstanbul
Ekşi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "AFAD'ın davetine uyarak deprem bölgesine gitmek için havalimanlarımıza gelen gönüllü vatandaşlarımızdan 11 bin 780'ini, bu sabah 07.00'ye kadar yapılan toplam 80 sefer ile Adana, Gaziantep, Adıyaman ve Urfa'ya götürüldü." ifadelerini kullandı.
Yoğunluktan dolayı bölgeye intikalde aksamalar olabildiğine dikkati çeken Ekşi, vatandaşların bu durumu anlayışla karşılamasını istedi.
"Deprem bölgesine operasyonlarımız devam edecektir"
Ekşi, deprem bölgesine seferlerin aralıksız devam edeceğini aktararak, şunları kaydetti:
"THY ailesi olarak deprem bölgesine profesyonel arama kurtarma ekipleri ve malzeme göndermek için İstanbul, İzmir, Ankara havalimanlarından tüm gücümüzle seferlerimizi devam ettiriyoruz. Bugün de deprem bölgesine operasyonlarımız devam edecektir. Allah, tüm milletimizin yar ve yardımcısı olsun. El birliği ile tüm sıkıntıların üstesinden geleceğiz."




Benzer Haberler
Putin'in konutuna düzenlenen saldırı girişiminin görüntüleri yayınlandı
İran'ı ayağa kaldıran dolar krizi! Pezeşkiyan'dan
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yalova'daki operasyona dair ilk açıklama: Canilerle mücadelemiz sürecek
Bozkırın ortasında yetişti, Rusya ve Japonya yolcusu oldu
İsrail gece yarısı Suriye'yi vurdu
İsrail gece yarısı Suriye'yi vurdu
Erdoğan talimatı verdi! AK Parti'den Terörsüz Türkiye hamlesi
Otomotiv devinden radikal karar! 50 yıllık model tarihe karışıyor