Trabzonspor'un yeni transferi Emrehan ilk idmanına çıktı
Son dakika gelişmesine göre Spor Toto Süper Lig’in 25’inci haftasına zirvede giren Trabzonspor, yarın Ziraat Türkiye Kupası son 16 turundaki rakibi Altaş Denizlispor ile karşılaşacak.
Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasına zirvede giren Trabzonspor, yarın Ziraat Türkiye Kupası son 16 turundaki rakibi Altaş Denizlispor ile karşılaşacak. Kupa mesaisinde olan bordo mavililerin bugünkü idmanına takımın son transferi Emrehan Gedikli de katıldı.
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da hazırlıklar sona erdi. Dün izinli olan bordo mavili ekip, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde saat 11.30'da yapılan son idmanda yarınki karşılaşma öncesi taktik çalıştı.
YENİ TRANSFER İLK İDMANINDABir yandan şampiyonluk yarışında olan diğer yandan gelecek sezonu planlayan Trabzonspor'da son olarak Bayer Leverkusen'den transfer edilen genç oyuncu Emrehan Gedikli de bordo mavili formayla ilk idmanına çıktı.
Ligde zirvenin sahibi bordo mavililer, yarın saat 20.30'da Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak kupa müsabakası için bugün saat 16.30'da Trabzon'dan Denizli'ye hareket edecek.



Benzer Haberler
Türkiye-İspanya maçında sakatlanan Nico Williams haftalarca yok
12 Dev Adam, son 16'ya lider gidiyor
Fenerbahçe uçağı kaldırdı! Jhon Duran İstanbul'a geliyor
Eski Galatasaraylı Angelino'dan tarihi imza! Yılda 22 milyon euro kazanacak
Piyango vurdu! Arda Güler'in kariyerini değiştirecek olay
Arsenal Manchester City'yi paramparça etti
Süper Lig devinin eski yıldızı subay oldu
Okan Buruk'tan Mourinho'ya yanıt: Önde giden biziz, arkaya bakmaya gerek yok