Türkiye A Milli Futbol Takımı, Avusturya'ya 6-1 mağlup oldu
Vincenzo Montella'nın yönetimindeki Türkiye A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında deplasmanda Avusturya'ya 6-1 mağlup oldu.
Hazırlık maçında Vincenzo Montella'nın yönetimindeki Türkiye A Milli Futbol Takımı, deplasmanda Ralf Rangnick'in ekibi Avusturya ile kozlarını paylaştı. Ernest-Happel Stadyumu'ndaki maçı A Milli Takımımız 6-1 kaybetti.
FARK YEDİK
Maçı farklı kazanan Avusturya'nın gollerini ise 2. dakikada Xaver Schlager, 44, 48 ve 59. dakikalarda Michael Gregoritsch, 78. dakikada Christoph Baumgartner, 90+5'te ise Maximillian Entrup kaydetti. Millilerimizin tek golünü ise 25. dakikada penaltıdan Hakan Çalhanoğlu attı.

İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINDA DA YENİLDİK
İlk maçında Macaristan'a deplasmanda 1-0 yenilen Türkiye, bu sonuçla birlikte liglere verilen milli arada oynadığı ikinci hazırlık maçından da mağlubiyetle ayrılırken Avusturya galibiyet serisini 5 maça çıkardı.





Benzer Haberler
Trabzon'da Hacıosmanoğlu depremi! Lige katılmayacaklar
Tüm şehir heyecanla bekliyor! Çorum'a 20 milyon Euro'luk yıldız
Fenerbahçe'de 7 istifa birden! Aziz Yıldırım'ın en yakınındaki isim bıraktı
Yenilgiyi hazmedemeyip futbolculara saldıran Paredes'e dev ceza
5 gol! Beşiktaş'ın beli doğrulmuyor
Milyonların hayal kırıklığı! 5 yıldır beklenen maç 69 saniyede bitti
Üstü aranan Ronaldo'nun verdiği tepkiler gündem oldu
İki yıldız sahanın ortasında birbirine girdi