Yeni sezon forması belli oldu! Fenerbahçe taraftarı çok beğendi
Ali Koç dün yaptığı basın toplantısında Adidas’la beraber geçirilen 17 yıllık birlikteliğini sonlandırdıklarını açıkladı. Yeni forma sponsoru olarak Puma ile anlaşıldığını söylemesinin ardından tasarlanan yeni Fenerbahçe formaları internete sızdırıldı. Taraftarlar yeni formalara tam not verdi.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç dün yaptığı basın toplantısında gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu. Adidas'la olan iş birliğinin sona erdiğini açıklayan Koç, yeni sponsorun Puma olduğunu açıklamıştı.
"YENİ SEZONDAN İTİBAREN YILDIZ OLMAYACAK"
Yeni sezonda formada yıldız olmayacağını söyleyen Koç, "Yeni sezon sponsorumuz Puma. Adidas'a şükranlarımı iletirim. Forma ile ilgili esneklik alanımız çok azaldı. Daha iyi teklif ve 1. kategori olacağımız için Puma'yı tercih ettik. 3 formamız olacak. İki tanesi 19.07'de, diğer 5 büyük takımla Ağustos ayında tanıtılacak. Yeni sezondan itibaren formalarımızda artık yıldız olmayacak" ifadelerini kullanmıştı. Bu toplantının ardından sızdırılan yeni sezon formaları taraftardan tam not aldı.






Benzer Haberler
Aziz Yıldırım, iki golcüyü duyurdu: Seçimden önce açıklarız
Dursun Özbek yeniden Galatasaray Başkanı
A Milli Takım’a Arda Güler müjdesi
Ali Yiğit Buruk'un formasında yazan isim dikkatlerden kaçmadı
Malatya Yeşilyurtspor Finale Yükseldi
ATİK GENEL BAŞKANI AZİZ ŞAHİN’DEN AMEDSPOR’A TEBRİK MESAJI
Geceye damga vuran kare! Herkes onu konuşuyor
Voleybolda Yarı Final Tamamlandı