Telefon
WhatsApp
ZONDEF KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ…
Hax

Proğram ZONDEF Genel Sekreteri Mustafa Kalaycı’nın program akışını belirten bir selamlama konuşması ile başladı.Sonrasında ZONDEF Genel Başkanı Ziya ÖNCAN’ın açılış konuşması ile devam etti. Kahvaltı Programı ZONDEF Kurucu Başkanı Ali Rıza KİREMİTÇİ’nin ve ZONDEF Onursal Başkanı Gurbet ALTAY’ın selamlama konuşmaları ile devam etti.

Mustafa Kalaycı Konuşma

ZONDEF Kurucu Başkanı Ali Rıza Kiremitçi;

“Bizler Zongudaklılar olarak her platformda, sosyal hayatın her alanında, heryerde etkin bir şekilde olmalıyız. Bizde bu güç ve potalsiyel var. Her gün bir önceki günden daha ileri, daha güzel noktalarda olmalıyız. Bizler her dönemde çıtayı biraz daha yükselttik. Şimdi çok verimli güzel projelere imza atma zamanı geldi..” dedi.

Ali Rıza Kiremitçi

ZONDEF Onursal Başkanı Gurbet Altay;

“Kurulmasında çok büyük emeği olan kurucu başkanım Ali Rıza Kiremitçi, değerli valim Şevket Cinbir ve ahirete intikal etmiş İsmail Armağan, Muhterem Kartal ve Satışmış Usta gibi büyüklerimizin ve kardeşlerimizin büyük emekleri ve teşvikleri olmuştur. Kurucu başkanım Ali Riza Kiremitçi ile bir araya gelerek, birarada kalarak ve beraber yürüyerek ilerledik ve şimdi de değerli kardeşim Ziya Öncan önderliğinde bayrağı daha ileri noktalara taşıma azmindeyiz. Bizler Kurucu başkanım Ali Rıza Kiremitçi ve ben Onursal Başkan Gurbet Altay olarak Genel Başkanım Zİya Öncan Başkanımızın KOŞULSUZ yanındayız ve destekçisiyiz.” Dedi.

Gurbet Altay Tek Konuşma

ZONDEF Genel Başkanı Ziya Öncan;

“Bizler uzun bir aradan sonra istedik ki kuruluşundan bu güne kadar Yönetim Kurulunda, Denetim kurulunda, Onur Kurullarında Kadın Kolları ve Gençlik Kollarında görev almış, ZONDEF bünyesindeki derneklerde başkanlık görevlerinde bulunmuş tüm Zonguldak sevdalıları ile  DANIŞMA MECLİSİ  / VEFA BULUŞMASI kahvaltı yaparak Ali Rıza Başkanımdan ve Gurbet Başkanımdan aldığım bayrağı daha da yukarıya çıkarmak adına önerileri almak ve gelecek dönemde neler yapacağımızı duyurmak istedik.2021 yılında ilk defa yaptığımız Zonguldak Tanıtım Günlerini büyük bir başarı ile tamamladık. Bunları hep siz değerli başkanlarımız ve Zonguldak sevdalıları ile yaptık. İnşaallah 2022’de de büyük bir coşku ile yine daha güzel bir Zonguldak Tanıtım Günlerini hep beraber yapacağız….” Dedi.

Ziya Özcan Konuşma

Sonra önerilerini belirtmek üzere Hayriye Köse, Aytekin Demircan, Ahmet Doruk, Mehmet Gökay, İlhan Akyüz, Nurgül Çubukçu, Meryem Karagöz, Sevilay Karapınar, Şenol Birol Kabarık, Hüseyin Ergün, Zeki Çoban, Şeref Cavlak, Ramazan Taşdemir, Yaşar Topal, Halil İbrahim Ece, Yakup Alacalı, Nejdet Tıskaoğlu ve Samet Eren’in yanı sıra Zonguldaktan, Bursa’dan ve İstanbul’dan büyük bir katılım heyecanı, coşku ve birliktelikle biraraya gelenler duygu düşüncelerini samimiyetle paylaştılar.

Ahmet Doruk Konuşma

Nurgül ÇubukçuKonuşma Resim

Genel Ayakta Çekim

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Anket

ALTINBAŞ Kuyum
OPET

E-Bülten Aboneliği